MIRACOLE

CE SUNT PARAPSIHOLOGII

PSYCHICSCuvantul "psychic" a fost folosit prima oara de faimosul chimist William Crookes pentru a descrie capacitatile spirituale de medium, in 1833-1886.

Mai simplu spus, un psychic are o abilitate speciala sau o capacitate de perceptie extrasenzoriala de a simti lucruri mai greu accesibile simturilor asa-zis normale, neantrenate.

Cunoscutul profet Nostradamus(1503-1566) a putut prezice evenimente majore ca razboaiele mondiale, cutremurele, crime, invazii, batalii, unele dintre aceste previziuni fiind de curand recunoscute in realitate.

In prezent exista deja show-uri de televiziune in jurul unor persoane cu astfel de abilitati.

De fapt, fiecare dintre noi este intr-o oarecare masura psychic, deoarece cu totii avem un al saselea simt.

Sunt rare insa persoanele care si-l dezvolta sau care se nasc chiar cu acest simt mult mai bine dezvoltat.

Ei sunt persoane foarte sensibile la campuri magnetice, electrice si alte tipuri de energii produse de persoane--energie cunoscuta sub denumirea de aura.

Un psychic poate primi informatii clare despre aceasta persoana din felul in care se imbraca, din limbajul trupului si expresia faciala.

Un psychic poate prevedea evenimentele viitoare calculand si asambland informatiile obtinute din mai multe tipuri de examinari, afland astfel informatii despre intreaga viata a individului.

Inainte de a merge la un psychic pentru a afla ceva trebuie sa aveti in minte faptul ca un psychic poate sa ofere informatii despre evenimente pe planul material sau poate sa intre in comunicare cu lumea spirituala.

Toti cei care au capacitati de medium sunt si psychic, dar nu toti cei care sunt psychic sunt si medium, nu toti pot sa intre in contact cu lumea spirituala.

Psychicii folosesc diverse modalitati de determinare a viitorului: carti de tarot, citit in palma, in rune si le combina cu informatiile primite prin intermediul celui de-al saselea simt.

Tehnologia moderna permite ca cineva sa afle informatii despre evenimentele importante care il asteapta prin intermediul chat-ului cu un psychic si poate sa afle daca are dezvoltate anumite capacitati extrasenzoriale testandu-le prin testele care se gasesc pe internet.

Exista si anumite exercitii prin care se pot mari capacitatile extrasenzoriale(ESP-extra sensory perception).

"Este nevoie de timp pentru ca subconstientul sa fie capabil sa comunice cu mintea constienta si singurul mod in care se poate realiza acest lucru este sa incepi sa te gandesti la acest lucru.", spune un renumit psychic, Russel Steward intr-un articol dintr-o revista de specialitate.

Inafara de internet exista si cateva carti care pot oferi metode de dezvoltare a capacitatilor extrasenzoriale.


Pot deasemeni fi procurate instrumente care sa ajute la citirea destinului sau a evenimentelor din viata unei persoane ca : pudra de coral, nisipul magnetic de aur, cartile de tarot, betisoarele parfumate, ierburi, pudra de santal, sare si alte obiecte care se gasesc in magazinele destinate metafizicii.

Oamenii care cer ajutorul psychicilor sunt de obicei foarte vulnerabili, iar psychicii isi impun prin codul profesional sa nu dea informatii inspaimantatoare ca accidente sau evenimente fatale care ar putea afecta sanatatea mentala a individului. 

Abilitatile psihice poate fi explicata ca o perceptie metafizica compatibila cu extrasenzorialul.


Cu ajutorul acestei capacitati poate fi facuta o corelare intre trecut, prezent si viitor si poate fi prevazut viitorul sau trecutul nestiut prin corelare mentala cu evenimente care au avut loc sau trebuie sa aiba loc in viitorul apropiat.

Abilitatile psihice difera de la o persoana la alta sau coreleaza referintele date de altii, iar mediumul foloseste aceste abilitati pentru a-i ajuta pe oameni sa gaseasca pacea in timpul unei suferinte.

Abilitatile psychice sunt arta canalizarii, primirii si transmiterii din alte spatii de constiinta intr-o stare mentala deosebita si variaza prin intensitate si modalitate de prezentare de la un psychic la altul.

Din intreaga gama de abilitati psychice exista trei principale: clarauditia, clarsimtirea si clarviziunea.


Clarauditia este capacitatea de a auzi sau a recunoaste sunete care nu sunt perceptibile unei persoane non psychice.

Clarsimtitorul poate corela trecutul nevazut in lumina prezentului si sa prevada viitorul pe aceeasi scala, ca si cum ar corela toate evenimentele pe o scara comuna.

Clarviziunea este abilitatea care il face pe medium sa simta alte realitati aflate in lumi superioare celor percepute de simturile obisnuite.

A alta capacitate de tip psychic care a fost cercetata si criticata adesea este divinatia.


Aceasta este capacitatea de a face profetii sai preziceri prin practici oculte. Tarotul este una dintre cele mai populare forme de divinatie.

Inafara de aceste capacitati enumerate pana acum, mai exista si alte abilitati pe care le poseada persoanele medium: telepatia este capacitatea de a citi gandurile sau mintea celorlalti. Aflandu-se in alta parte, psychicul poate citi mintea sau gandurile individului.

Vederea telecomandata(remote viewing) il ajuta pe cel inzestrat sa vada un obiect dintr-un loc indepartat numai cu ajutorul perceptiei.

Intuitia este o alta capacitate psychica care poate oferi date despre evenimentele care se vor petrece in viitorul apropiat. Este o capacitate de cunoastere care foloseste simturile obisnuite si logica si implica procesul de gandire uzual.


Telekinezia este o capacitate exceptionala si consta in capacitatea unei persoane de a misca un obiect dintr-un loc in altul fara a il atinge.

Citirea aurei este o capacitate de observare a campului energetic al persoanelor vii. Aceasta capacitate ofera date despre starea mentala a unei persoane cu care sta de vorba sau interactioneaza.

Trebuie doar sa ai un computer pentru a putea sa te conectezi cu un psychic. Exista mai multe site-uri pe care ai putea sa le accesezi pentru a putea face asta, iar acesta este unul dintre ele.

Este un lucru care iti poate aduce beneficii.Un sfat on line de la un psychic poate sa te ajute sa intelegi ce se intampla in viata ta amoroasa sau in cariera ta.

Trebuie doar sa fii deschis, sa crezi in Dumnezeu si sa mergi inainte pentru a vedea lumina din fata ta.

Totul e sa incerci sa-ti disciplinezi viata si sa realizezi ca de fapt esti tot ceea ce conteaza.

Ai toate posibilitatile din lume sa faci asta.Este nevoie doar sa faci cate un pas pentru a putea descoperi de ce te afli aici pe pamant, care este scopul vietii tale si ce poti face pentru a te acorda cat mai bine la se va intampla in viitorul tau.

Sa-ti examinezi viata si sa faci astfel ca lucurile care ti-ar face cel mai bine sa inceapa sa vina catre tine, unul dupa altul.

 
Daca vrei sa incerci sa discuti cu un psychic, atunci te sfatuiesc sa incepi printr-o discutie gratuita cu unul dintre ei. Poate fi foarte benefic pentru tine si iti poate confirma daca persoana este sincera sau nu.

Este nevoie sa fii deschis catre a invata de la tine inainte de a descoperi care sunt beneficiile vietii tale.


Cu cat vrei sa afli mai multe despre tine, cu atat e mai bine.

Ia-ti viata in propriile maini si fa ce e mai bine pentru a putea sa mergi spre viitor cu mai multa siguranta.

Pana la urma, cel mai mult poti invata despre tine insuti.